Wij helpen MKB-ondernemingen groeien, door consultancy en projectmanagement zonder poespas

 

Wij zijn ...

onderzoekers

aerial%20view%20people%20walking_edited.

DE

ANTWOORDEN

LIGGEN

BUITEN

Met eindeloze meetings en brainstormsessies kom je er niet achter welke problemen jouw doelgroep écht dwarszitten. Of hoe je die oplost.

 

Daarom praten wij niet óver maar mét mensen, volgens ‘lean’ en ‘design thinking’ principes waarbij de doelgroep en hun behoeftes centraal staan. Zo creëren wij oplossingen die werken in de echte wereld en behaal jij je doelen. Geen fancy pakken. Geen gladde praatjes.

Wat wij doen.

Rocket Collective lost strategische vraagstukken op voor het MKB door middel van probleemgerichte consultancy. Dit doen wij in drie stappen.

rocket copy.png

Onderzoek

Elk project begint met een onderzoek om het probleem scherp te krijgen. Dit doen wij door in gesprek te gaan met jou en de doelgroep. Ook analyseren wij de markt en wat de concurrentie doet.

Concept

Daarna formuleren wij een mogelijke oplossing. Dit concept testen wij met de doelgroep en verbeteren wij tot we zeker weten dat het de juiste oplossing is. Deze aanpak voorkomt onnodige kosten.

rocket copy.png
rocket copy.png

Uitvoering

Aan alleen een idee heb je niks. Daarom voeren wij meteen de oplossing uit. Onze expertise: marketing- en verkoopstrategie, user experience design, grafisch ontwerp,  events, productielijn optimalisatie, en het overzien van technische ontwikkeling. Waar nodig partneren we met geschikte externe partijen.

Projecten.

_edited_edited.jpg

DOELGROEP
ONDERZOEK
JONGEREN

Voor de Bibliotheek Rotterdam voerden wij een doelgroepsegmentatie uit en brachten wij de doelen en problemen van Rotterdamse jongeren in kaart.

United%20States%20seen%20from%20orbit_ed

HUMANITARIAN

MAPPING

Samen met mapping bedrijf BlackShore werken wij aan een digitale tool waarmee kwetsbare, afgelegen gebieden in ontwikkelingslanden sneller en beter in kaart kunnen worden gebracht.

This%20photo%20was%20shoot%20during%20a%

MARKETING

STRATEGIE

& WEBSITE

Voor Bloem Sealants, leverancier in de bouw, creëren wij een toekomstbestendige online marketingstrategie. Ook 

ontwerpen wij  voor hen een nieuwe website.

Den%20haag%20tour_edited.jpg

Een eigen concept om de lokale horeca op een actieve en leuke manier te steunen tijdens de Corona pandemie. Sinds de lancering eind december hebben wij de Haagse Horeca circa 120.000 euro aan omzet opgeleverd. 

Colour_vision_for_Copernicus_pillars_edi

MARKT
ONDERZOEK
STARTUP

Space tech startup Survey Intelligence detecteert en voorspelt bodemverzakking door AI toe te passen op satelliet data. Voor hen onderzoeken wij de aantrekkelijkheid van twee potentiële markten.

Samengevat.

Kortom. Dus.

Met ons team van denkers en doeners lossen wij strategische vraagstukken op én voeren wij de oplossing uit. Sector of markt maakt niet uit, zolang het probleem maar om mensen draait.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen?